Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключар в Пловдив за ключ с код 3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключар в Пловдив за ключ с код 3

Колеги, дали някои прави вече дубликати на ключове с код 3 ? Идеи и предложения за доказан човек в Пловдив(ако изобщо се правят де)?

Колега и аз търсих в Пловдив, София и Перник но ми казаха, че още не могат да копират този код. Това беше преди половин година.
    sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
    156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

оле оле аз се надявах вече да го правят! сега какво остава... да се маха имобилайзера май... ако искам втори ключ.

Comment

Или да си поръчаш нов ключ.
        Ама цените са едни такива злобни.... 300-400 лв.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Или да си поръчаш нов ключ.
          Ама цените са едни такива злобни.... 300-400 лв.
          Не се поръчва един нов ключ. Няма такава опция
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е аз как си поръчах?
            Код картата, документите и в представителството.
            Ако нямаш код картата - поръчваш и нея.
            Чакаш си там кротичко да пристигне от Италия, като пристигне отиваш на място, да ти обучат ЕКУ то да си го познава и него и си тръгваш.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Е аз как си поръчах?
              Код картата, документите и в представителството.
              Ако нямаш код картата - поръчваш и нея.
              Чакаш си там кротичко да пристигне от Италия, като пристигне отиваш на място, да ти обучат ЕКУ то да си го познава и него и си тръгваш.
              Тва е за старите
              Новите идват комплект два броя
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е значи ще му излязат двойно по-солено.
                Но начин има.
                Другия вариант е саморазправа с имобилайзера, без това полза от него у нас никаква... ако решат и с него ще я отмъкнат.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

колеги, аз и код карта нямам... и нея трябва да поръчвам...мисля, че 350-400 лв не ми мърдат, а пък не ми се дават... това си е комплект нови гуми. Някои махнал ли си е имобилайзера... какви са впечатленията (да не се появят пък други проблеми с електрониката-какъвто съм "карък"). Препоръчайте имо-специалист за Пловдив!

Comment

В Пловдив код3 правят в Практикер.Цена-200лв.:

Comment

оооо, а дано, утре отивам направо там...(като се замисля не съм забелязвал ключар там, има в бриколаж-а?)

Comment

Първоначално публикувано от borko11 Покажи съобщение
                        оооо, а дано, утре отивам направо там...(като се замисля не съм забелязвал ключар там, има в бриколаж-а?)
                        Да ама не.Става с предварителна уговорка.Баш патрона идва 1 път седмично от София с машинката за четене на кода.Аз си изкарах ключа при тях-но е само гол ключ.Провери и в Александър Ауто.Цената е същата.Успех.

Comment

залепяте чипа от оргиналдъ ключа на антената която го чете и кеф ти дубликат кеф ти оргинален ключ
                          1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от borko11 Покажи съобщение
                            Я сподели каква е колата ми е много интересно
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

SW 156, 2001 година, 1,9 JTD 115 PS (още не съм ходил до Практикер)

Comment

Working...
                              X